top of page

Träningsmatcher mot Hallby IF

I går söndag, spelades två matcher mot gästande Hallby IF. För AIK:s del bekanta då de har "vår" spelare, Hanna Tolstrup i laget sedan förra säsongen. Vi var väldigt glada att se henne i Solnahallen igen, om än i fel färger. :-)

Första matchen vanns av AIK, mot Hallbys utvecklingslag. Siffrorna var upp i tio bollar en bit in i andra halvlek till AIK:s fördel, men efter att många i laget började "vila" sig, både fysiskt o mentalt, inför nästa match en timme senare, så skrevs segersiffrorna tillslut till 2 bollar.

I andra matchen stod kampen mellan de båda klubbarnas A-lag. Det var en jämn historia där framförallt Hallby drev upp ett riktigt högt tempo, men där AIK lätt kunde hålla jämna steg genom att vara noggranna i sitt spel och i sina avslut. AIK ledde med 17-15 i halvlek. Tyvärr blev det total måltorka för AIK i andra halvlek. Trots att man fortsatt spelade sig fram till bra lägen så satt inte bollen i nät, vilket gjorde att man tappade lite energi i laget. Matchen slutade 22-30 i Hallbys favör.

Nu är det två träningsveckor kvar tills serien drar igång!


Titta in snart igen
När inlägg har publicerats hittar du dem här.
Inga taggar än.
bottom of page