top of page

Framgångståget rullar vidare

Truppen fortsätter att imponera stort, med idel vinster i Norrettan under våren så här långt.

Det är en fantastisk stämning i laget och lusten för att spela och framförallt VINNA lyser i allas ögon.

I helgen som gick hade vi finbesök från Arbrå HK i Solnahallen. Det är ett lag som visat att de alltid kämpar hela vägen in i kaklet, är pigga nykomlingar och kan hota alla lag i den här serien. Vi var väldigt noga med att ha rätt inställning från början - att inte ta något för givet - och vara redo för alla scenarion.

Matchen fick ett annorlunda utseende, då Arbrå tidigt gick ut och försökte störa vårt anfallsspel genom att punkta: först Julia, sedan Nattis, sedan Frasse, sedan Lindhen - men tack vare vår bredd så kan vi hantera detta på ett bra sätt. Det är alltid någon annan som tar över taktpinnen och laget trummar vidare i samma takt som tidigare. Vi kunde gå till halvtidsvilan med 9 bollar upp (19-10).

Andra halvlek såg ut ungefär som den första, med punkt på någon av våra niometersspelare.

Försvarsspelet var fortsatt bra med en säkert agerande Lotta i målet - och vi kunde springa ifrån våra motståndare till en komfortabel seger med 40-23.

Nu gäller det att ladda om - en ny träningsvecka och på lördag ska det bli otroligt roligt och spännande att möte Strands IF på bortaplan. Vi känner en enorm revanschlusta sedan uddamålsförlusten i början av säsongen. Onekligen en tuff uppgift - men vi ska göra allt vi kan för att få med två poäng hem till Solna!


Titta in snart igen
När inlägg har publicerats hittar du dem här.
Inga taggar än.
bottom of page